نادر کمالي افزود:هنرمندان صنايع دستي در محل کارگاههاي توليدي صنايع دستي روستايي و با حضور مسئولان و اساتيد دانشگاه مورد تقدير قرار گرفتند.
وي خاطرنشان کرد:شهرستان ميناب به عنوان قطب صنايع دستي استان به شمار ميرود و بر همين اساس بيشتر توجه معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي استان هرمزگان به اين منطقه معطوف است.
اين مقام مسئول در اداره کل ميراث فرهنگي استان هرمزگان با بيان اينکه در مجموع دو بازارچه و شهرک صنايع دستي در استان وجود دارد،:گفت:اين دو بازارچه در شهرستان ميناب و بندرعباس مستقر است.
لازم به ذکر است؛مهمترين صنايع دستي فعال در استان هرمزگان شامل سبد و حصيربافي ميشود که ساخت ظروف حصيري از جمله صنايعي است که در منطقه ميناب و بشاگرد رواج فوق العادهاي دارد .
همچنين سفالگري، بيشتر در شهرستانهاي بندرعباس و ميناب رواج دارد که معمولا سفالگران اين استان خاک مورد نيازشان را از داخل روستاهاي اطراف تامين مي کنند.
گلابتون دوزي ، زردوزي که در نقاط مختلف به کم دوزي ، کمه دوزي ، گلدوزي ، برودري دوزي و کمان دوزي شهرت دارد، درحال حاضر به ويژه شهرهاي بندرلنگه، بندرعباس و ميناب از مراکز عمده توليد آن است./117
انتهای پیام/